Marialluïsa, la banda igualadina, publica la segona entrega del grup de singles que estrenaran durant els propers mesos, “Les nits sense dormir”. En aquest recull de cançons, han volgut comptar amb la complicitat d’un productor diferent per a cadascuna.

Amb “Feel Free”, el primer single, la producció corria a càrrec d’Ildefons Alonso (El Petit de Cal Eril), i en aquest que ens presenten ara, “Les nits sense dormir”, la producció i mescla corren de la mà de Dani Ferrer (Love of Lesbian, Egon Soda), que aporta nous colors a la paleta sonora del grup.

El grup tocarà en directe i presentarà aquestes noves cançons el proper 11 de març a la sala Vol de Barcelona, en el marc del Curtcircuit, així com a Sant Feliu de Llobregat (15/4, Els Pagesos / Curtcircuit), Vic (21/4, Jazz Cava) i Vilanova i la Geltrú (6/5), entre d’altres.

- Publicitat -

Marialluïsa és un grup compost per Pau Codina (veu i guitarra), Carles Guilera (guitarra elèctrica i teclats), Andreu Dalmau (baix) i Pol Mitjans (bateria).

Després de debutar amb l’EP “Pren-t’ho amb calma” (2019), es van consolidar amb els àlbums “És per tu i per mi” (2020) i amb el deliciós tractat de pop sensual que és “La vida és curta però ampla” (2021), tots publicats al segell Bankrobber.

Aquí llistem els propers concerts:

11/03 Barcelona · Sala Vol / Curtcircuit
15/04 Sant Feliu de Ll. · Els Pagesos / Curtcircuit
21/04 Vic / Jazz Cava
06/05 Vilanova i la Geltrú