Després que la setmana passada tinguéssim dos llançaments potents com els de Taylor Swift i Arctic Monkeys, aquesta setmana tenim una bona colla de propostes interessants, tot i que dubtem aconsegueixin les xifres dels dos mencionats.

Tom Odell edita el seu cinquè disc “Best day of my life”, mentre que Garbage presenten una antologia dels seus èxits. Holly Humberstone presenta “Can you afford to lose me?” on trobem els seus últims senzills. Benjamin Clementine torna després de cinc anys amb “And I have been”, mentre que King Gizzard & The Lizard Wizard tanquen la seva trilogia amb “Changes”. Fred Again.. presenta “Actual life 3 (January 1 – September 9 2022)”.

La setmana també ens deixa els temes essencials de Foo Fighters i treballs de Blue, Pentatonix, Andrea Bocelli o Kodak Black.

- Publicitat -

A casa nostra treuen disc Cesk Freixas, New George o Flora.
Pel que fa a les novetats musicals, Rihanna és el llançament més destacat amb ‘Lift me up’. Però no és l’únic, ja que també tenim noves propostes de: Black Eyed Peas, Amaia, SZA, Chanel, Ashanti, Esther, Bruce Springsteen, Razorlight, The Lathums, Sam Fender, Yung Mare, JIN, Manuel Turizo i Maria Becerra, Marialluïsa o Clima.

Com sempre les podreu trobar totes a la nostra llista de novetats a Spotify.