Jorge Agustí, més conegut com a New George al món de la música, és un artista barceloní de 25 anys. També compositor, multiinstrumentista i productor, New George va donar les seves primeres passes com a músic durant el convuls 2020, però no és fins el 2021 que es presenta al públic de manera oficial amb el seu EP debut: ‘KIKÄZU’.

Després d’avançar alguns temes que han estat tot un èxit, com la primera “bachata” urbana en català amb ‘Nena’, o fins i tot, la mescla entre el món musical més clàssic del país com és la sardana amb el més modern com és la urbana, amb el senzill ‘La Humanitat’, per fi arriba ‘Isla Giorgio’, el nou àlbum del New George que suposa un abans i un després en la seva trajectòria musical, sobretot pel seu canvi estilístic.

‘Isla Giorgio’ és molt més que el primer LP del New George. És aquella illa imaginària en la qual tot està bé, no hi ha problemes i acudeixes per estar en pau. Aquest àlbum és la recopilació de les millors peces musicals que ha creat l’artista del Maresme durant el 2022. Creativitat, avantguardisme i llum. Adjectius que se li atribueixen en deu cançons molt diferents l’una de l’altra. L’artista ens descobreix què passa pel seu cap, què li preocupa i quins pensaments envaeixen la seva ment. Es rebel·la contra la toxicitat a les xarxes socials en un primer tema que ja ha estat sonant a totes les emissores musicals de Catalunya, ‘La Humanitat’, com també, es desespera per un amor no correspost a ‘Todo’ i compon un homenatge als seus màxims herois: els seus pares a ‘Mama&Papa’.

- Publicitat -

També, hi ha espai per l’avantguardisme, amb la primera “bachata” urbana en català i cançons amb ritme i melodies accessibles amb els quals tothom pot gaudir com ha estat amb el seu darrer senzill ‘GTA’.

‘Isla Giorgio’ és un disc per a tothom, on pots sentir-te identificat amb les realitats més fosques de l’artista, com amb les ganes de ballar sense parar que t’acaba evocant l’àlbum!