Flora, la formació creada per la Mariona Batalla, coneguda per formar part del projecte del raper terrassenc Lildami i, el productor musical de moda Scotty DK i el bateria dels Acid Snot, Ury Batalla, presenten el seu primer disc “Llegenda”.

Aquest primer disc té una sonoritat pop en majúscules, i que continuant amb la dinàmica del grup, ofereix una paleta variada d’estils que de vegades és proper al punk-pop guitarrer dels 90, altres més urbà, utilitzant l’autotune com a recurs de producció, i per últim, d’altres amb un so més orgànic i directe.

La narrativa de “Llegenda” vol fugir dels tòpics catalans i de les lletres d’amor convencional, i ens parlen de fracassos, de decepcions, de vulnerabilitat, des d’una forma constructiva i apel·lant al concepte de “festa trista”, on amb uns ritmes i melodies lluminoses, abordar aquests sentiments més profunds i negatius, on tot plegat ens permeti ballar les penes.

- Publicitat -

La gravació de “Llegenda” s’ha fet íntegrament a l’estudi d’Scotty DK, guitarrista i productor de Flora. El màster ha anat a càrrec de l’Alex Ferrer, responsable de l’estudi de so “The Groove”, per on han passat artistes com Naty Peluso, C Tangana, Cupido, Morad, Dellafuente o Aleesha entre molts d’altres.

Flora arriba amb ganes d’oferir alternatives i emocionar d’una forma diferent amb un discurs i una estètica punk, proposant nous paradigmes i reflexions, com per exemple el sentir-se propers al moviment “Straight Edge” de l’escena del hardcore punk dels anys 90, que defensava valors com no fer ús ni apologia de cap mena de droga o beguda amb alcohol, o també el fet de convertir-se en referents de les noves generacions on trobar dones liderant projectes musicals i estètics.

Flora estaran presentant aquest nou disc el proper dissabte 29 d’octubre a la sala Apolo de Barcelona, obrint el concert de fi de gira de Lildami.