“Res especial” és la primera cançó que els Flora editen després d’estrenar el passat mes d’octubre el seu primer llarga durada anomenat “Llegenda”.

Flora ens presenta una “anti-nadala” que pretén ser una oda a tot l’imaginari nadalenc, i posar de relleu, tot i ser una cançó pop, divertida i lluminosa, que cadascú viu el Nadal d’una manera diferent. No tothom viu unes festes nadalenques normatives, consumistes i plenes d’alegria, sinó que molts viuen aquests dies d’una forma feixuga i trista.

Aquesta nadala va acompanyada d’un videoclip on veurem com els Flora visiten diferents llars de cares molt conegudes com Lildami, Ven’nus, Júlia Blum, i part de l’equip d’Els Experts d’Icat FM, on la Mariona Batalla hi col·labora diàriament, entre molts d’altres, i ens mostraran diverses maneres de viure els dies nadalencs amb l’objectiu de fer-ne paròdia, prenent de referència l’argument i l’estètica de les pel·lícules nadalenques americanes, tot plegat, girant al voltant de la celebració de l’amistat, dins d’un espai segur i d’un entorn d’amor que, sense necessitat de ser romàntic, pot acabar sent un salvavides.

- Publicitat -

La producció de “Res especial” ha anat a càrrec d’Scotty DK, guitarrista i productor habitual del grup. Tant la portada com els grafismes que l’acompanyaran han estat realitzats per l’artista Konkas. El clip està dirigit per Pau Velasco, responsable de l’última campanya publicitària de la marca American Socks.

Amb “Res especial”, Flora recupera l’imaginari del seu segon single, “Gelat” i el porta a les dates hivernals per fer una festa d’un Nadal realista i diferent.