Foto: Frederic Esteve

Mariona Batalla, Scotty DK i Ury Batalla són els integrants del nou grup musical Flora. Després dels seus dos primers singles, ‘Enyor’ i ‘Gelat’, arriba ‘Pinta’m, l’últim avançament del que serà el seu primer disc.

Seguint en la línia dels primers temes, el trio utilitza les guitarres de l’emo i el pop punk dels 90 i 2000 combinant-los amb sons més actuals que recorden al power pop. La composició de la cançó i el seu enregistrament han sigut cosa del guitarrista de la banda, Scotty DK, mentre que del mastering se n’ha encarregat l’Àlex Ferrer als estudis The Groove, per on han passat C. Tangana o Nathy Peluso.

A ‘Pinta’m’, el grup ens parla de l’amor, però no des d’una perspectiva idealista. El tema posa èmfasi en el pensament intrusiu que un no serà mai prou bo per a la seva parella perquè aquesta s’enamora d’allò que intimida a l’altre. Aquest sentiment el narren a través de la història d’amor entre un poeta i un pintor.

- Publicitat -

El tema ve acompanyat, igual que els anteriors, d’un videoclip dirigit per Pau Griera, que ha treballat amb Lildami i Stay Homes, entre altres. Al vídeo hi podem veure la banda interpretant la cançó al menjador d’una casa. A mesura que avança, els seus cossos es van pintant de negre per representar la lletra de la cançó i les sensacions que transmet.