La islandesa Björk ens presenta “Fossora” el seu desè treball d’estudi, sense cap mena de dubte un dels llançaments destacats d’aquesta setmana. També podem dir el mateix del retorn de Yeah Yeah Yeahs després de 9 anys de silenci. El trenquen amb “Cool it down”. Pixies presenten “Doggerel”, mentre que Kid Cudi publica “Entergalactic”.

La setmana també ens deixa discs de Craig David “22”; Joss Stone “Merry Christmas, love”; Richard Marx “Songwritter”; Slipknot “The end, so far”; Titus Andronicus “The Will to live”; Wilco “Yankee Hotel Foxtrot / super deluxe”. A casa nostra tenim nou Ep de Red Pèrill.

- Publicitat -

La setmana ens deixa noves cançons dels Arctic Monkeys, Buhos, Ed Sheeran, Paramore, Pau Vallvé, Alan Walker, 24KGoldn, Beck, LCD Soundsystem, Charlie Puth, Cris Juanico, Flora, Shawn Mendes, la’l’Ba, PG Roxette o Bruce Springsteen.

Com sempre les podreu escoltar totes a la nostra llista de Spotify.