Bruce Springsteen ha anunciat aquesta tarda que el proper 11 de novembre editarà “Only The Strong Survive” una col·lecció de 15 cançons, que seran versions de clàssics de la música soul. Ja es pot reservar en diferents formats a través del web del músic.

Entre els artistes que el Boss escoltava durant la seva adolescència i que formen part del recull trobem: The Temptations, Aretha Franklin, Diana Ross & The Supremes, The Commodores, The Four Tops, Elvis Presley, Cher, Grant Green, Al Kooper, Ben E. King, The Walker Brothers, Gladys Knight & The Pips, Tyrone Davis, Dobie Gray, Jerry Butler, Jimmy Ruffin, Joan Osborne, The Funk Brothers, William Bell, Jackie Shane, Bill Anderson & Jan Howard, The Marvelettes o Chuck Jackson.

Serà el primer disc en dos anys pel Boss des de l’edició de “Letter to you”. El nou disc estarà produït per Ron Aniello que també s’ha encarregat de la instrumentalització. La E Street Band també participa en el disc, així com la veu de Sam Moore entre altres.

- Publicitat -

Per anar obrint boca s’ha presentat una versió del tema de Frank Wilson ‘Do I Love You (Indeed I Do)’.

El 2023 tindrem l’ocasió de veure a Bruce Springsteen a Barcelona, durant dues nits, amb les entrades exhaurides des del dia que es van posar a la venda.

Tracklist

Only the Strong Survive
Soul Days feat. Sam Moore
Nightshift
Do I Love You (Indeed I Do)
The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore
Turn Back the Hands of Time
When She Was My Girl
Hey, Western Union Man
I Wish It Would Rain
Don’t Play That Song
Any Other Way
I Forgot to Be Your Lover feat. Sam Moore
7 Rooms of Gloom
What Becomes of the Brokenhearted
Someday We’ll Be Together