Arctic Monkeys continuen fent camí abans de l’arribada del disc “The Car” el 21 d’octubre i aquest dijous han presentat ‘Body Paint‘, una cançó que ja van estrenar fa pocs dies durant un concert a Brooklyn.

El tema està previst que també s’estreni aquesta nit al programa de Jimmy Fallon.

Aquesta és la segona cançó que el grup presenta en versió d’estudi, després de ‘There’d Better Be A Mirrorball’, tot i que durant els seus concerts ja han sonat altres cançons com ‘I Ain’t Quite Where I Think I Am’ i ‘Mr Schwartz’.

- Publicitat -

Per altra banda, el grup ha afegit una data extra a Manchester pel 3 de juny, fet que tanca la porta gairebé segur a que el grup britànic formi part del cartell del Primavera Sound de Barcelona, que tindrà lloc de l’1 al 3 de juny. De moment l’única data lliure és l’1 de juny, tot i que sembla molt complicat que vinguin a la capital catalana si es troben de gira pel seu país.