El juny comença força tranquil pel que fa a novetats discogràfiques, sent “Twelve carat toothache” de Post Malone el llançament més destacat. També treuen disc Angel Olsen, Andrew Bird, un directe de Prince, una reedició amb material inèdit del “Let go” de Avril Lavigne o Christina Aguilera. A casa nostra trobem a Exili a Elba o a Alanaire amb el seu “Albor”.

Els llançaments musicals són una mica més extensos i trobem produccions de Panic! At The Disco, Muse, Sangiovanni amb Aitana, Red Hot Chili Peppers, Vance Joy, Jax Jones amb Martin Solveig, Lost Frequencies amb James Arthur, Purple Disco Machine, Phoenix, Jungle o Will Butler.

- Publicitat -

Pel que fa a casa nostra treuen nou senzill: Sara Roy, Samantha, 31 FAM, Doble i The Tyets, Gertrudis amb Bounce Twice, zneakyboi, Despit amb Júlia Blum, Buhos, Julieta, Jo Jet i Maria Ribot o Pèl de Gall.

Totes elles i alguna més les podreu escoltar a la nostra llista de Spotify que actualitzem cada divendres.