La cançó zneaky! neix de la necessitat de destapar una nova etapa musical, utilitzant el nom de l’artista (zneakyboi) com a pilar principal del canvi: “Ja no em dic boi, ara em diuen zneaky”. Aquest recurs serveix per simbolitzar l’evolució artística i personal d’aquest jove productor musical i cantant de les terres de Ponent. Per tant, la cançó narra el dilema entre el passat de l’artista i la seva nova realitat, repassant el camí recorregut fins a l’actualitat sobre un pop rock estrident.

Eduard Dueñas, més conegut com zneakyboi, és un jove productor i cantant de 19 anys de Lleida. Des de l’adolescència comença a composar i aviat a provar el cant sobre les seves produccions, cada cop millorant la seva elaboració des de l’autogestió.
Després de diversos senzills el passat 2021 publica el seu primer àlbum autoproduït titulat Dins meu, 8 cançons on Dueñas ens mostra una visió introspectiva del seu entorn i la seva situació personal, apostant per un estil urbà en català allunyat dels estereotips. Ara amb Metz Records prepara un segon àlbum on innova amb més sons propers al rock i altres ritmes urbans.

- Publicitat -