31 FAM han començat una gira imparable que ara també compta amb un nou tema liderat per la veu del Bandam, de 31 FAM i col·laborant amb el seu amic i artista Donka: ‘La vida va bien’, un tema que introdueix una base més techno, poc explorada per la banda anteriorment, i que deixa entreveure un passat fosc, però amb ganes d’un futur esperançador.

Ara, presenten un nou senzill, ‘Wan Tun’, per començar la temporada d’estiu com cal i convidar a tothom a una bona festa a qualsevol discoteca! És un tema per pujar l’ànim, un reggaeton potent amb dues parts diferenciades, la segona més bruta amb drums dels d’abans. Ganes de festa, d’aprofitar del bon temps, i de ballar sense parar, això és ‘Wan Tun’, un tema que ve acompanyat d’un clip amb el Nil Ventura i el Mateu Puntí al capdavant del procés.

- Publicitat -