Exili a Elba presenta el seu nou treball discogràfic “Amb poca llum es trenca la foscor”. El trio format l’any 2012 per Arnau Giordani, Adrien Faurei Miki Grau, celebren aquest any el seu desè aniversari amb noves cançons. Després del disc “Deus Ex Machina” (2017) ara tornen amb un disc on ens relaten les seves sensacions, pors i emocions d’aquests darrers temps. I ho fan a partir de la lluita entre la llum i la foscor. Una convivència que pot ser complicada de portar però que ofereix una gran quantitat de matisos. I, com diuen els anglesos, “The devil is in the details”.

Musicalment, aquest nou treball representa un nou pas endavant d’Exili a Elba, que aquí parteix de l’indie rock, per explorar terrenys nous com el synth pop, el rock progressiu o el shoegazing.

“Jimmy Fontana” és la carta de presentació d’aquest nou disc. La cançó ens parla de la infància i la capacitat que tenim quan som nens i nenes d’imaginar el nostre futur. La nostra protagonista vol ser la cantant més gran de la cançó italiana. El single es va masteritzar a Kadifornia Mastering i es va gravar i mesclar amb el productor Roger Rodés a Medusa Estudio Barcelona.

- Publicitat -