Setmana prou intensa de llançaments discogràfics. Comencem pels llançaments de casa: SabanaLa perspectiva“, La PegatinaHacia otra parte“, Maria JaumeVoltes i voltes“, Alicia Rey “Liminal“, Figa Flowas “Joves tendres”, Paunezz “EP#2” o Yung Rajola.

Pel que fa a la resta de llançaments trobem noms com Florence + The Machine, Kendrick Lamar, The Black Keys, The Chainsmokers, The Smile, Amaia, Iseo & Dodosound, Moderat, un directe de Rolling Stones o Becky G.


- Publicitat -

Com sempre a la nostra llista de Spotify et recopilem les darreres novetats musicals, com el retorn de My Chemical Romance, Maneskin amb ‘Supermodel’, Mika, Galantis, Death Cab for Cutie, OneRepublic, Post Malone, Mark Ronson, Emboirats, The Tyets amb Flashy Ice Cream, Pèl de gall, 5 Seconds of Summer, James Bay, Zoo, Gasela, Dan Peralbo, Malson atmosfèric, Miquel Abras amb Beth, New George,