La Pegatina és un dels grups més viatjats del nostre panorama. Han recorregut més de 35 països en aquests 19 anys de carrera i encara continuen volent anar “Hacia Otra Parte“.
El seu desè disc (vuitè d’estudi) que arriba de la mà de Calaverita Records i Música Global, és un nou camí per emprendre, i per això han comptat amb uns companys de viatge d’alta volada i de tot arreu del món.

“Where do we go?” al costat de Youthstar, MC dels francoanglesos Chinese Man, és la primera parada d’aquest viatge, on ens preguntem cap on anar.
Decidim seguir per Argentina i moure l’esquelet al costat de Los Auténticos Decadentes amb “Yo quiero bailar”, que es preveu un himne festivaler imparable. Parem a Uruguai “Diez minutos” per rockejar al costat de La Vela Puerca i després ens enamorem de Chef’Special a Holanda, d’on va sortir aquest “Down for love” que tant ha sonat a la ràdio aquest any.
Ens rep Mèxic amb els braços oberts com sempre amb ganes de ska amb Panteón Rococó corejant-lo a “Corea del Sur”.
Anem a París a veure Flavia Coelho i comentem que si ningú es fa responsable de les morts a la Mediterrània, serà que és “Culpa do mar”, i passant per Colònia trobem els Querbeat que s’afegeixen a la conversa i ho resumeixen tot en un “Nothing but a lie” (només una mentida).
A Buenos Aires, terra de grans psicoanalistes, Louta ens ajuda a dir “Contigo no cuento” a l’ansietat. És l’hora de la “Despedida” i som a Los Angeles, on La Santa Cecilia, patrona dels músics, ens convida a seguir el nostre camí “Hacia otra parte”.

El comandant Tato Latorre ha dirigit aquest viatge, com ja va fer amb “Darle la vuelta” (2020) i ha sabut dirigir la producció del disc cap a cadascun dels diferents llocs pels quals s’ha passat, procurant que els convidats se sentissin a gust a les seves cançons.

- Publicitat -

L’àlbum té un packaging especial en forma de maleta de viatge, elaborat per Belén Elorrieta, i inclou, entre altres coses, una invitació per al concert de presentació del disc del 22 de maig a La Riviera només per als compradors del nou àlbum.