Yung Rajola ja ha publicat el seu nou EP, “</3”, que conté quatre cançons. Aquests últims temes, que segueixen la línia de pop indie d’autor, són una prolongació de l’àlbum debut “Cor Trencat”, publicat fa poc més d’un any.

La producció d’aquest últim projecte, publicat per Halley Records, ha anat a càrrec de Sr. Chen, que ja havia participat a “Cor Trencat”. A més, compta amb una col·laboració amb The Tyets a la cançó ‘Cada Dia’, que ja havia sortit com a senzill. Els altres temes que formen part de l’EP, alguns dels quals ja havíem sentit abans, són ‘Credo’, ‘La Cançó + Bonica Que He Escrit Mai’ i ‘DESEMBRE (Remix)’.

- Publicitat -

L’artista lleidatà actuarà aquest mateix 10 de maig al Desconcert d’iCat, i presentarà l’EP a l’Heliogàbal el dia 12. També el podrem veure a La Boite de Lleida el dissabte 14.