Yung Rajola i The Tyets. El caliu popero dels mataronins i la introspecció del lleidatà abraçats en un nou pas que confirma l’aposta clara de l’artista de ponent per l’indie pop d’autor. “Cada Dia” no és una cançó de desamor més. És un tall que vol musicar el drama adolescent i alhora confessar que els joves també s’emocionen i s’esmicolen per dins tot i viure en un món pilotat per la incertesa i la idealització constant.

“Cada dia” és el tercer single de ‘</3’, el seu nou EP previst pel 8 de maig, que a banda de ser un canvi de rumb pel projecte, amb una aposta clara per l’indie-pop d’autor; és també la cara b del seu primer llarga durada “COR TRENCAT” (Halley Records, 2021). Una cançó confeccionada la primavera de l’any passat a la Kate, el conegut estudi dels Tyets i rematada per Sr. Chen pocs mesos després al seu estudi de Calafat. Amb una producció més instrumental que de costum, tant en Rajola com el grup mataroní han pretingut fusionar els seus dos móns: el caliu popero dels tiets i les lletres més introspectives del lleidatà. Aquesta col·laboració, a més, ha desembocat en una bona amistat i la participació de l’artista de Ponent en projectes com ‘Animalari Urbà’ (Luup Records, 2021).

‘”Cada dia” parla del deteriorament de la parella, entesa dins el marc de l’amor romàntic. Com allò que abans funcionava d’una manera tan perfecta, ara s’ha transformat en una creu més gran a cada dia que passa. Una cançó clàssica de desamor, feta per 3 joves de la generació Z que busquen entendre les seves emocions dins un món cada vegada més incert i més replet de sobre-informació. Ja que, encara que en milers de sèries i pelis se’ls emmarqui dins un jardí hedonista d’Epicur, els joves també senten. I ho fan de la mateixa manera que ho han fet els seus pares o els seus avis, sols que d’una manera més eclèctica i embrollada. Tot són preguntes. “Cada dia” és el perfecte exemple del què és un drama adolescent.

- Publicitat -

La direcció del videoclip de “Cada Dia” va a càrrec del joves directors Alex Alcalde, també realitzador i membre de Trap With Moderation, i Pau Aguilà, qui ha treballat en clips com ‘Tengo’, dels també lleidatans Sexenni. A més, han comptat també amb la participació d’un folgat equip d’estudiants de l’escola ECCIT de Lleida.