Måneskin acaben de compartir un nou senzill anomenat ‘Supermodel’ que arriba el dia abans de la final d’Eurovisió, que tindrà lloc a Torí, després que l’any passat els italians donessin la sorpresa amb les seves guitarres i quedessin en primera posició. De fet, la nova cançó sonarà durant la final del concurs musical.

Al llarg del darrer any la banda no ha parat de triomfar i fins i tot ha anunciat una gira que passarà pel Palau Sant Jordi de Barcelona el 2023.

El seu nou senzill es breu i concís i té tots els números per tornar a triomfar, gràcies a una formació que sembla que cau en gràcia.

- Publicitat -

La banda italiana, explica que després de passar uns mesos a Los Ángeles van escriure la cançó, ja que a vegades els sorprenia, altres els intrigava, en veure a gent molt preocupada per fer-se famosos, obsessionats amb la seva imatge i amb l’estatus.

Van començar a imaginar un personatge enigmàtic d’una supermodel. Una persona divertida i social, però realment té problemes i amaga la seva tristesa i les emocions.