Nadales de sofà” és el projecte musical que uneix els músics terrassencs Jan Buxeda (Caseta) i Alícia Rey (Sense Sal).

Després d’haver col·laborat a ‘Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com ‘Tornar’ o ‘Fer Camí’ (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els ha dut al seu primer EP junts, on han treballat en la composició, producció i interpretació.

Un recull de nadales pròpies i de versions per escoltar durant un viatge amb cotxe per les muntanyes o a les cinc de la matinada després d’una festa.

- Publicitat -

L’EP ha estat enregistrat a Estudi9 i ha comptat amb la col·laboració dels músics terrassencs Miki Santamaria (baix), Oriol López (teclat), Ana Moya (violí) i Xavi Garcia (bateria). El nou projecte ha estat mesclat i masteritzat per Manel Bach.