Joan Garrido acaba de presentar la versió en català de ‘L’altra fase’, sorgida en ple confinament durant els mesos de març i abril. Inspirada en la situació excepcional que ens ha tocat viure, parla de les moltes coses per les quals val la pena lluitar i de les persones que ens acompanyen en aquest camí.

La cançó ens parla de les pors que li sorgeixen i de les ganes que té de veure a les persones que més estima d’una forma positiva.

Joan Garrido, nascut a Mallorca el 28 de desembre del 1995 a Palma de Mallorca.
Va assistir a classes de piano dels 5 als 9 anys i a classes de guitarra a la “Factoria de So” dels 14 als 17 anys. Als 17 anys es va traslladar a Barcelona per cursar la carrera de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la Universitat de Barcelona i, posteriorment, cursar un màster de Formació de Professorat de Secundària.

- Publicitat -

A la vegada, va seguir formant-se musicalment assistint a classes particulars de guitarra i de cant. L’any que va acabar d’estudiar el màster es va presentar al programa de televisió “Operación Triunfo” on va passar els càstings i va arribar a la Gala 3 on va donar fi a la seva experiència televisiva.