Entre tota aquesta situació de confinament que estem vivint també hi ha moments per la felicitat i això és el què estan vivint els seguidors dels Rolling Stones, que després de molts anys sense mostrar cap cançó inèdita avui acaben de presentar ‘Living In A Ghost Town‘.

La peça estava composta abans de començar el confinament i havia de formar part del seu nou disc, però han decidit publicar-la i acabar-la de retocar. De fet la banda ha explicat que abans de la quarantena estaven gravant un nou disc i finalment han hagut de treballar en ell des de l’aïllament.

Keith Richards explica que la peça es va gravar fa un any a Los Angeles i van creure que davant la situació actual era un bon moment perquè veiés la llum.

- Publicitat -

El videoclip s’estrenarà a les 8 del vespre, però l’àudio ja es pot escoltar a Spotify.