Foto: Marc Clapés

Strenes tanca la seva onzena edició, que ha comptat amb les principals estrenes musicals de casa nostra des del divendres 31 de març al 6 de maig a Girona i del 4 de maig al 26 de maig a Barcelona.

El certamen ha comptat amb 25.000 espectadors i espectadores que s’han vist atretes per les estrenes en directe dels nous discos i els nous espectacles d’artistes tan rellevants com Luz Casal, Sílvia Pérez Cruz, Joan Dausà, Els Amics de les Arts, Triquell, Buhos, Judit Neddermann, 31 FAM o Tyets, entre molts d’altres.

Aquest divendres està previst el concert final que protagonitzarà la Julieta a la Sala Paral·lel 62 amb l’estrena en directe al Paral·lel 62 de Barcelona del segon capítol del que serà el seu nou disc, que ha dividit en tres capítols que són tres EPs carregats de cançons que parlen de la nit produïdes per LOWLIGHT.

- Publicitat -

A Primera Fila vam poder cobrir els concerts de: Judit Neddermann, Tanxugueiras, Triquell, The Tyets, Beth Rodergas i Els Amics de les Arts.