Foto: Marc Clapés

Aquest 2023 ja hem vist fins a tres vegades als Tyets en directe. El seu disc “Èpic Solete” està agradant moltíssim i l’equip de Primera Fila està enamorat de les seves noves cançons, tal com ho estava també amb els seus anteriors èxits.

El divendres vam coincidir a La Mirona fins a quatre persones de l’equip: l’Adrià Garnica, la Xènia Danés, l’Arnau Xuclà i un servidor.

Tot i que el factor sorpresa no hi ha per haver-los vist ja a l’Apolo o a Lleida, veure el grup de moda en directe és senyal inequívoc que gaudiràs de mala manera, com així va ser.

- Publicitat -

Feia molt temps que no gaudia tant en directe com ho estic fent amb l’actual gira dels Tyets. A Catalunya la música en català està en un gran moment i si teniu l’ocasió consumiu concerts d’artistes i bandes del país.

No hi va haver cap moment en tota la nit que el públic no parés de cantar, ballar i gaudir al ritme de la música dels mataronins. Ho feien amb ‘El tonteo’, passant per ‘Clar que t’he trobat a faltar’ (amb aparició de la Julieta), amb ‘Hamaking’, ‘Menorca’, ‘Txarango al Canet Rock’ i evidentment amb les preferides ‘Olívia’, ‘Bailoteo’ i la sardana del moment, la viral ‘Coti x Coti’, que va servir per tancar la nit.

Abans de tot això el grup d’Olesa Lal’Ba van ser els encarregats d’obrir la nit (ara ja no es diu grup o artista teloner, tal com ens van explicar a una entrevista aquesta setmana). Van repassar les cançons del seu debut “No hi ha dies dolents”, on van brillar unes lletres i unes melodies que molts reconeixien gràcies al bon suport que tenen dels mitjans. ‘Estic per tu’, ‘Abella reina’ o ‘Quan arribi lal’ba’ van sonar i van fer vibrar als espectadors que omplien La Mirona.