L’expectació era enorme aquest dissabte per veure el debut sobre els escenaris d’un dels músics novells més interessants que tenim al nostre país. El seu debut “Entre fluids” ha triomfat moltíssim, de fet continua situat entre els 100 discs més venuts al país, amb temes tan populars com ‘Jugular’ o ‘CBD i espardenyes’.

El Teatre Municipal de Girona s’ha vestit de gala i abans que comencés el concert, la major part del públic (que amb prou feines arribaven als 12 anys) han començat a corejar el nom del músic de Sant Quirze.

Fent una ullada entre la platea veies a famílies que segurament cada divendres miraven (o miren) Eufòria i venien a acompanyar a la seva canalla que es moria d’il·lusió per veure al cantant. Crits de ‘t’estimo’ o ‘guapo’ s’han anat alternant al llarg de la vetllada, tenint molt de feedback per part de l’artista.

- Publicitat -

I és que en tot moment s’ha mostrat agraït amb la gent que el segueix i que l’està acompanyant en aquest camí, que no sempre ha estat de roses. N’ha fet menció en alguns moments de la nit, també ha tingut temps per congratular de tenir al seu costat als seus companys de sempre, aquests músics de primer nivell que també han aportat tot el seu talent en l’estrena del disc.

A part de gaudir de les peces del seu “Entre fluids” també hem pogut escoltar algunes versions que va interpretar a Eufòria, com ‘Enemy’ d’Imagine Dragons; ‘Pump it’ de Black Eyed Peas; o ‘Tobogan’ de Zoo. I s’ha atrevit fent una versió d’un dels seus grups preferits els Arctic Monkeys i el seu ‘Do I Wanna Know?’, que ens ha deixat sense paraules, creant un clima molt suggeridor.

El disc em va encantar i per tant les ganes d’escoltar en directe ‘Road Trip’, ‘Clímax’, ‘Laberint’ o ‘Evenjelly’ eren molt grans. I no m’ha decebut gens, de fet és d’aquells artistes que recomanaré als meus amics perquè vagin a un dels molts concerts que té les properes setmanes, alguns d’ells amb entrades exhaurides com el cas de Barcelona.

No és per menys. És un artista amb personalitat, diferent, amb unes cançons que no són el que un s’espera d’algú que surt d’un concurs televisiu. Un noi amb discurs, sensible, talentós, amb un equip molt bo al costat i al darrere i sobretot amb un gran talent i amb un futur, que si ell vol pot ser molt interessant.

Segurament els que només el coneixen per ‘Jugular’ es sorprendran amb el seu gran directe, amb la posada en escena, amb un espectacle molt ben treballat i amb uns músics que han superat amb gran nota la seva estrena.