primerafila.cat

Estem molt contents ja que aquest mes de març hem fet els nostres millors registres en els 3 anys i poc que portem actius com a PrimeraFila.cat.

Primera Fila creix més d’un 47% de públic respecte el mes anterior, amb prop d’un 50% d’usuaris nous i amb més d’un 63% de notícies llegides, respecte a febrer. Si ho comparem amb el mateix període del 2021 hem sumat un 142% d’usuaris únics i hem triplicat les visualitzacions de les nostres notícies, confirmant la tendència ascendent que viu aquest portal.

Un mes de març on la notícia més llegida va ser amb l’estrena exclusiva que us vam fer del nou senzill de Xerrich, que s’ha situat ja com la tercera publicació més vista de tota la història del web. 

- Publicitat -

La segona publicació amb més rellevància ha continuat sent “Les 40 cançons catalanes més populars de la llista“, un especial que vam publicar el 2020, coincidint amb l’edició 400 de la Primera Llista.

En tercer lloc trobem “Sant Jordi en 10 cançons“, una publicació del 2019, que cada any per aquestes dates torna a aparèixer entre el més vist.

Entre el top 10 també figuren les 10 cançons més populars de Zoo, els concerts més esperats a Catalunya el 2022 o l’anunci del nou disc d’Els Pets.

Aquest mes també hem pogut entrevistar a participants del programa Eufòria de TV3, hem assistit a concerts com el de Manel o hem entrevistat a músics com Rally Ray, Gemma P o Ven’nus.

Primera Fila ha crescut aquest 2022 amb col·laboradors com els músics Socunbohemio o Pep Saula, que han aconseguit enorme èxit amb els seus espais a Instagram. També hem pujat de seguidors a Twitter, on cada mes interactuen amb nosaltres milers de persones. Martí Esgleyes i Arnau Xuclà, també aconsegueixen molt de seguiment a Instagram amb els seus espais.

Des de Primera Fila només us podem donar les gràcies i aquí seguirem per continuar informant de la música, en català.