Aquest divendres arriba nova cançó dels cambrilencs Xerrich. Es tracta de ‘Fer-se gran‘, que es publica després de l’estrena de ‘Tenim la mania’. Ambdues cançons formaran part del seu primer EP “Cants i laments” que s’espera per divendres vinent.

L’EP ha estat produït i gravat pel músic i productor Pau Romero als estudis de BeatGarden, a Barcelona. Romero és productor d’altres artistes catalans coneguts, com Cesk Freixas, Lildami o Clara Peya, així com del disc de La Marató de TV3. Xerrich va contactar amb el seu productor a principis del 2021, i va enregistrar les cançons a l’estudi barceloní entre el setembre i l’octubre de l’any passat.

L’EP estarà format per quatre cançons i aquest ‘Fer-se gran’ parla d’una situació dolorosa personal, quan ens adonem que ens fem grans.

- Publicitat -

Xerrich és el projecte d’en Pau i en Martí Senserrich, que després de molts anys dedicats a la música, han decidit començar el seu propi projecte.

Una part molt important de Xerrich és la música en directe i de fet, tenen la intenció de presentar el disc arreu del país. De moment ja tenen programats concerts el 19 de març al Teatre Nu de Tous i el 9 d’abril a la cripta de l’Ermita de Cambrils. Les entrades estan disponibles a entradium.com.