El Barna N’Roll presenta el cartell de l’edició 2022 que tindrà lloc el 30 de juliol al Poble Espanyol i comptarà amb Pennywise, Flogging Molly, The Toy Dolls, The Circle Jerks, Sham 69, The Anti Patiks. 

Per altra banda també s’ha anunciat el cartell del Warm-Up, que tindrà lloc un dia abans, el 29 a la Sala Razzmatazz amb Lagwagon, Mad caddies i The Flatlinners, així com un grup per confirmar.

Entrades a la venda al web del festival.

- Publicitat -

Pennywise tornen a Barcelona 9 anys després del seu concert a la sala Razzmatazz. El retorn dels grans abanderats del punk rock californià Jim, Fletcher, Byron i Randy ens portaran els seus grans clàssics que tots estàvem esperant. Finalment, podrem escoltar Bro Hymn a la plaça del Poble Espanyol de Barcelona. La seva llarga i sòlida carrera compte amb dotze discos d’estudi, l’últim d’ells editat per Epitaph el 2018 que porta el nom de “Never Gonna Die” i que ens recorda que els seus himnes mai moriran.

Flogging Molly van començar a fer els seus primers passos com a grup a la taverna de Molly Malones a Los Ángeles, a on van arribar a auto produir el seu primer àlbum “Alive Behind the Green Door” gravat en directe. Gràcies a això, una important discogràfica es va fixar en ells i els va fitxar per gravar el seu segon àlbum “Swagger”. A partir d’aquí ja va començar el seu èxit imparable internacional. Fins al moment, han gravat cinc àlbums d’estudi, cinc en directe, un EP i diversos senzills, influenciats des d’un primer moment per la música dels seus avantpassats irlandesos.

The Toy Dolls són uns clàssics de l’escena que sempre ens animen barrejat el seu característic bon humor amb una gran tècnica instrumental. Van vindre enmig per la seva gira de celebració del 40 aniversari on van fer Sold-Out a la sala Razzmatazz. Dos anys mes tard tornen a una ciutat i a un festival on se’ls estima molt, i més després de ser els grans. “Episode XIII” es l’últim disc que van treure el 2019 i que ha tenim ganes d’escoltar en directe.

The Circle Jerks va néixer de les entranyes del punk de Los Ángeles el 1979 de la mà de Keith Morris i Greg Hetson. La banda va abanderar, junt amb Dead Kennedys i Black Flag, l’escena musical hardcore californiana de finals dels anys 70. Ha baixat dels escenaris en dues ocasions per diferents motius. El primer cop, fou el 1987 després del llançament del seu cinquè àlbum per la marxa d’un dels seus membres a Bad Religion i més tard, al 2000, quan Morris va ser diagnosticat de diabetis. Uns anys després la banda va tornar a reunir-se i ha continuat dalt escenaris per cantar els seus innumerables èxits publicats al llarg d’aquests més 40 anys de carrera.

Sham 69 (de 𝐉𝐢𝐦𝐦𝐲 𝐏𝐮𝐫𝐬𝐞𝐲) Les seves lletres directes, el seu punk futboler, l’ideal proletari de la banda i el carisma de Pursey van excitar tant el seu públic que convertia els seus concerts en autèntiques batalles campals. Desil·lusionat pel fracàs del seu ideal, Pursey va dissoldre la banda a finals de 1979. Ara tornen al Barna’n’roll amb el la formació original de Jimmy Pursey, Dave Parsons i Dave Tregunna.

The Anti Patiks és una banda fundada a Terrassa, amb la missió de crear un projecte de Punk Rock fresc, directe i agressiu i cantat en català, tornant als orígens d’aquest estil amb cançons curtes i intenses. Durant la seva curta i accidentada trajectòria, van publicar tot un seguit de treballs en forma de EPs i LPs, van guanyar-se centenars d’enemics i van trepitjar tot tipus d’escenaris de terres catalanes i més enllà, sent una part activa de l’underground on se’ls coneix per la seva energia i precisió en els directes i per la seva irònica i impredictible actitud Punk Rock. Després d’una aturada imprevista de 4 anys per motius que es desconeixen, la banda torna a la càrrega per celebrar els 10 anys del seu naixement i per tornar a la seva particular guerra contra el hippisme i el mainstream musical català. Catalunya torna a tenir un problema i s’anomena The Anti-Patiks.