El festival Barna’n’roll ja va deixar entreveure ahir a través de la seva imatge de perfil que Sum 41 formarien part del cartell d’enguany, però ens faltava descobrir la resta de bandes participants. Al costat dels canadencs trobem als californians Flogging Molly que també seran cap de cartell.

Després del Sold Out de l’edició anterior, el BARNA N ROLL 2020 presenta el seu cartell més extens amb el hardcore punk dels clàssics californians The Circle Jerks que actuen a l’estat per primera vegada, el punk oi dels anglesos SHAM 69 amb el cantant original, el hardcore melòdic del grup de virginia, Strike Anywhere i el punk rock dels barcelonins Deadyard.

Aquest any comptarem també per la festa WarmUp del divendres amb dues bandes internacionals en una sala gran de Barcelona, una nit d’escalfament que aviat anunciarem.

- Publicitat -

El festival tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona el pròxim dissabte 1 d’agost a les 18h. Les entrades es posaran a la venda el dilluns a les 9 del matí al web del festival amb un preu de llançament de 45 euros (+ despeses) per les primeres 1000 entrades.