Foto: Marc Clapés

Aquest dilluns s’ha donat a conèixer el primer bloc de confirmacions pel festival madrileny Mad Cool, amb noms destacats de l’escena internacional com Dua Lipa, Avril Lavigne, Pearl Jam, The Smashing Pumpkins, Sum 41, Greta Van Fleet, Bring me the Horizon, Garbage, Keane, Jessie Ware o Janelle Monaé.

La sorpresa l’hem trobat entre els noms més petits del cartell amb la presència dels catalans Stay Homas i de Julieta, que actuaran en un dels festivals de la capital d’Espanya de més èxit.

El Mad Cool tindrà lloc del 10 al 13 de juliol al Nou Recinte Iberdrola Music, on l’han passat va estrenar-se.

- Publicitat -

Els abonaments generals es posaran a la venda el proper 15 de desembre des de les 12 del migdia al web del festival a un preu de 210 euros (+despeses), en el cas dels VIP el preu serà de 482 euros (+despeses).

Hi haurà prevenda pels clients del Banc Santander i pels socis del Mad Cool, des del dia 12. Els preus seran de 195 euros (+ despeses) i en el cas dels VIP 427 (+despeses).

Una de les novetats d’enguany serà la reducció d’aforament i que es passarà de 8 a 6 escenaris. Encara no s’ha especificat quin serà l’aforament final fins que els tècnics ho estudiïn.

El director del festival també ha parlat sobre l’impacte acústic, i de les entrades i sortides del Mad Cool, que va provocar algunes queixes entre els veïns de la zona. Finalment ha explicat que creu que tard o d’hora el festival acabarà tancant portes a la 1 de la matinada, tal com passa amb altres festivals europeus.