El festival de punk i rock Barna‘n‘Roll tindrà lloc al Poble Espanyol aquest dissabte en la seva 4a edició. Aquest any tenim amb un cartell de luxe que compta amb bandes de punk i rock de molts llocs del món i de gran reconeixement internacional. Des dels pioners i llegendes del rock com The Offspring, que celebraran els 25 anys del seu disc ‘Smash‘, que va canviar la música punk per sempre, fins als mítics italians de Talco, passant per grups com Propagandhi (Canadà) o Blowfuse.

També cal destacar l’aposta del festival per l’escena punk rock catalana, sobretot ara que està patint un auge de popularitat. Aquesta edició comptarà amb grups com Panellet o els ja mencionats Blowfuse entre les seves files en representació del punk en català.

A tot això cal afegir que la nit prèvia al festival es realitzarà la presentació Fem d’aquí, un concert conjunt de set bandes catalanes a la Sala UpLoad del mateix Poble Espanyol. Els grups que es podran veure són Mastegot, Deadyard, Impuls, The Fox196, Coherence, Gürtel Club i Ratpenat.

- Publicitat -

Per comprar les entrades i obtenir informació més detallada, visiteu barnanroll.com