El Festival Cruïlla ha presentat avui una trentena més de noms que formaran part del cartell de l’edició d’aquest any. En total son més de 50 propostes que ompliran el parc del Fòrum de la capital catalana entre el 5 i el 8 de juliol.

Entre els més destacats que s’han anunciat podem trobar The Offspring, Alt-J, Rubén Blades con la Roberto Delgado Big Band, Moderat, Parov Stelar, Bomba Estéreo, Nicki Nicole, Wos, Ladilla Russa o Los Van Van, entre d’altres. També hi trobem alguns dels grans artistes de casa nostra com Triquell, Stay Homas, Ramon Mirabet, Santa Salut, Ciudad Jara, Suu, Lal’ba o Pau Vallvé.

Però una de les coses que més crida a simple vista al cartell d’aquesta edició són les potents propostes de rock que tornen al festival. Entre aquestes hi trobem el retorn dels californians The Offspring. Amb més de 10 àlbums a l’esquena el punk farà acte de presència amb una de les bandes nord-americanes més exitoses dels anys noranta. Trepitjaran fort l’escenari del Cruïlla la nit del divendres 7 de juliol, però qui segur també ho farà aquella data seran els anglesos Alt-J que presentaran el seu darrer treball d’estudi anomenat “The Dream”. Amb un so més experimental, sense deixar el vessant indie característic de les primeres propostes, els anglesos trepitjaran per primera vegada el festival per aportar la seva potència i energia.

- Publicitat -

Ja fa un temps que l’organització va anunciar noms com Placebo, Sigur Rós, Leiva, Tash Sultana, Amaia, Franz Ferdinand o els Antònia Font, però no ha estat fins avui que s’han deixat veure totes les cartes que el festival tenia amagades. En total 25 noms més que han presentat avui i que formen un cartell de primera. Tot i les novetats falta encara que s’acabi de revelar tota la programació tant pel que fa a l’art, els espais de comèdia o alguna altra novetat que es tingui preparada per aquesta edició.

L’esdeveniment tindrà lloc a Barcelona al Parc del Fòrum durant els dies 5, 6, 7 i 8 de juliol. Les entrades ja es poden aconseguir al web del festival.