El festival Barna’n’Roll s’havia de celebrar el dia 1 d’agost a Barcelona i amb Sum 41 com a gran reclam, però davant la situació d’incertesa que envolta la possibilitat de fer espectacles en directe, el festival ha decidit ajornar l’edició d’enguany i traslladar-la fins el 31 de juliol del 2021.

El cartell inclourà grups com Sum 41, Flogging Molly, The Circle Jerks, Sham 69, Deadyar i un grup per confirmar.

Les entrades adquirides seran vàlides per la nova data. En cas de no poder assistir podeu demanar la devolució al correu electrònic a [email protected] indicant en l’assumpte del missatge BARNA N ROLL i en el text el nom de compra, localitzador de l’entrada i el dia de la compra.
En cas de tenir una entrada física haureu de presentar l’entrada al punt de venda on la vau comprar.

- Publicitat -