Zoo actuaran al Palau Sant Jordi el dia 10 de desembre de 2022, en un dels grans concerts que arribaran en aquell recinte de Barcelona durant la propera temporada.

La banda presentarà el seu aclamat disc “Llepolies” que els ha portat arreu dels Països Catalans al llarg d’aquest 2021. Però segur que també hi sonaran les altres cançons més populars de la formació.

Les entrades es posaran a la venda aquest dimarts 23 des de les 10 del matí a través del web del grup.

- Publicitat -

Per altra banda, el grup va presentar la setmana passada Zoo Il·lustrat, una col·lecció de cinc llibres amb cinc cançons de ZOO il·lustrades per cinc il·lustradores i il·lustradors dels PPCC amb material didàctic per a desenvolupar la creativitat i fomentar el joc inclusiu, la creativitat i la relació amb l’entorn.