Zoo van anunciar aquesta setmana el seu adéu de la indústria musical, coincidint amb el seu desè aniversari. La banda va publicar un vídeo amb el títol d”Adéu’ que va aixecar molts comentaris a les xarxes davant d’aquest inesperat final del grup.

La formació això sí deia adéu amb 10 concerts per celebrar els 10 anys de trajectòria musical.

Fa uns mesos i durant el Cabró Rock en Panxo ens va explicar que aquest 2024 serviria per preparar nova música, que no farien concerts i que no sabien quan tornarien. Finalment alguna cosa deu haver passat i han decidit dir adéu (tot i que tothom espera que sigui un fins aviat). El mateix Panxo ens explicava com se sentien una mica fora d’aquesta òrbita de nous grups i artistes que estan apareixent, però que ells volien continuar endavant.

- Publicitat -

Aquest dimecres han publicat ‘Epíleg’, on repassen els deu anys d’existència del grup, recordant moments clau de la seva història.

El grup ha compartit el següent text:

Així, més o menys, va passar tot.
10 anys de pura vida.
Gràcies a totes.

“Estil, agitació i propaganda”. EPÍLEG