Marala enceten el 2024 amb el seu nou single “Estic antiquà”. Amb producció de Toni Fort “Pollet” de ZOO, Sandra Monfort, Clara Fiol i Selma Bruna ens proposen una píndola que parteix d’estructures i melodies tradicionals però que arriba carregada de síntesi, sons i recursos digitals actuals en un nou camí que no renuncia a la llavor de ‘Jota de Morir’ però que respira un aire eminentment més festiu.

A la festa s’hi suma Panxo de ZOO i les seves barres, que arrodoneixen “Estic antiquà” convertint-lo en un èxit ben ballable que és també una crítica a l’heteropatriarcat amb una lletra tan irònica com real. En un present on sembla que ja ho hem après tot sobre l’amor i les relacions no monògames, Marala segueixen sense saber com deixar de tenir novio… i ells segueixen sense recollir les caixes de pizza del sofà.

- Publicitat -