Després dels concerts d’acomiadament a diverses ciutats a finals de l’any 2019, ZOO ha decidit tornar a l’estudi de gravació per començar a preparar un nou disc.

Coincidint amb el cinquè aniversari de la versió de ZOO amb Oques Grasses de la cançó ‘Camins’ d’Obrint Pas, hem vist a les xarxes socials que ZOO ha anunciat que s’està cuinant un nou treball, acompanyat de l’etiqueta #ZOO2k21, donant a entendre que l’any vinent hi haurà nova música.

- Publicitat -

 

Durant el confinament, Arnau Giménez, cantant i guitarra, anuncià un nou projecte amb Mireia, una de les cantants de Pupil.les. En aquest nou projecte, Malifeta, Arnau canvia totalment d’estil i s’endinsa dins del reggaeton en català. Esperem que continuï fent trajectòria amb ZOO i que pugui compaginar ambdós projectes.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Malifeta és un nou projecte de reggaeton que naix al confinament. En uns dies publiquem la nostra primera cançó.

Una publicación compartida de 𝐌𝐀𝐋𝐈𝐅𝐄𝐓𝐀 (@malifeta_) el