King Crimson i Underworld arriben amb tota mena de luxes al cartell del Doctor Music Festival. Tots dos grups oferiran tres concerts cadascú durant els dies en què se celebra el festival. Una idea pionera que consisteix en què un número reduït d’artistes ofereixin al festival tres concerts en dies diferents, en lloc d’un, com és habitual. Això permetrà al públic tenir més oportunitats de veure les actuacions que els agradin i, a més a més, els fans incondicionals podran veure el seu artista preferit més d’una vegada.

Dos grans noms que s’uneixen al cartell per oferir per primera vegada i en exclusiva tres actuacions diferents en un mateix festival, en el que serà una de les iniciatives del DMF per reduir l’ansietat generada entre el públic per la preocupació de perdre’s algun dels concerts claus d’un festival.

King Crimson té el privilegi d’actuar tres vegades en el Doctor Music Festival. Cada setlist serà diferent però, fins al matí del dia de l’actuació no sabrem pas com serà”.

- Publicitat -

L’avanç del cartell es publicarà demà, dimecres 19. Els noms més representatius de tots els gèneres i de totes les èpoques desembarcaran a Escalarre els dies 11, 12, 13 y 14 de juliol; la major qualitat musical per a tots els gustos i estils tornarà a ser una de les senyes d’identitat del Doctor Music Festival. Serà un avançament d’un cartell que veurà la llum en la seva totalitat en els primers mesos del 2019. En total demà s’anunciaran al voltant de 30 artistes a través de les nostres xarxes socials a partir de les 09.00 hores i per ordre alfabètic.