El Doctor Music Festival ha anunciat que finalment trasllada la seva ubicació d’Escalarre fins al Circuit de Montmeló.

Així mateix s’han anunciat noves incorporacions al cartell com Empire of the sun, Texas, Johnny Marr, Obeses, La iaia, El petit de cal eril i un concert exclusiu de Sopa de Cabra, on interpretaran íntegrament el seu doble disc “Ben Endins”.

Aquest és el comunicat que han emès en una roda de premsa celebrada aquest migdia:

- Publicitat -

El nou emplaçament del Doctor Music Festival serà el Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmeló els dies 12, 13 i 14 de juliol.

La jornada inaugural del dijous 11 de juliol queda desconvocada, l’actuació de Parquet Courts passa al divendres 12 i la de The Smashing Pumpkins al diumenge 14, que ara passen a ser un dels caps de cartell del diumenge 14. Una cortesia digna d’un dels grups més emblemàtics de l’escena internacional. Segons ha comentat el propi Billy Corgan: “Acceptem el canvi i tocarem abans de The Strokes pel bé del Festival i de tots aquells que ens segueixen.”

La tornada del Doctor Music Festival estava prevista que se celebrés a Escalarre, a la Vall d’Àneu, on van tenir lloc les primeres edicions; però el molt desfavorable informe final de l’ACA, rebut el dijous passat, ens obliga a portar el festival a un nou emplaçament ja que, a quatre mesos de la celebració, resulta impossible reduir-lo i ajustar-lo a les limitacions que ens demanen.

Al nostre entendre, s’ha fet una interpretació molt exagerada i destructiva de la normativa sobre els riscos teòrics d’inundació en una vall que mai no s’ha inundat a l’estiu (almenys des que se’n conserven dades), la qual cosa es tradueix en uns nivells d’exigència molt per damunt dels habituals. Per aquest motiu ens hem vist obligats a desistir de la ubicació original per tal de garantir el compliment dels nombrosos compromisos artístics adquirits i portar a terme la celebració del festival tal i com està dissenyat per a la present edició.

El Festival oferirà totes les actuacions anunciades fins avui ―excepte Chris Robinson Brotherhood—, més les que s’anuncien avui i altres que es poden afegir properament en el Circuit de Barcelona-Catalunya, un emplaçament conegut internacionalment amb uns excel·lents equipaments que ocupen més de 600.000 m2.

Gràcies a la seva ubicació privilegiada a Montmeló ―a tan sols 32 quilòmetres de la ciutat de Barcelona i amb múltiples accessos per a vehicles, així com estació de tren― també és un recinte que ofereix multitud de comoditats per al públic assistent difícils de trobar en un gran festival de música.

El muntatge de l’edició actual contempla un disseny innovador i impressionant en la línia de les últimes avantguardes internacionals. Seran quatre espais molt diferents entre si i amb personalitat i imatge pròpia.

El disseny actual del Doctor Music Festival contempla 3 dies de duració i a causa de les facilitats de producció del nou recinte oferim nous preus d’abonaments que sens dubte seran una bona notícia per al públic.

Nous preus:

ABONAMENT 1 DIA: 62 € *

ABONAMENT 2 DIES: 120 € *

ABONAMENT 3 DIES: 170 € *

* Despeses de distribució no incloses.