No els podrem veure al Doctor Music Festival, però seguint amb la celebració del seu 50 aniversari, King Crimson ha decidit mantenir dos dels concerts previstos per a aquest estiu. La banda farà parada a Barcelona els dies 12 i 13 de juliol al Teatre Coliseum.

Les entrades es podran adquirir a partir de les 10:00h del dimecres 19 de juny a través de doctormusic.com i entradas.com. El preu oscil·larà entre els 40 i els 75 euros (despeses de distribució no incloses). També hi haurà disponibles Royal Packages a la venda a través d’ DGM .

Des que el grup va tornar a actuar en directe en 2014 i va esgotar les entrades a tot el món, tant el públic com la banda s’han reinventat. En el seu 50 aniversari, sembla que el món està finalment llest per acollir King Crimson. Una cosa que va començar amb el sampling de Kanye West de ’21st Century Schizoid Man’ per a la seva gran èxit de 2010 ‘Power’. Ara també, la cançó ‘Starless’ forma part de la banda sonora i sona en les primeres escenes de Mandy, la pel·lícula de 2018 de Nicholas Cage.

- Publicitat -