Després de tots els altibaixos que ha passat la banda per tal de reunir-se i informar als seus fans qualsevol novetat, avui ha acabat el compte enrere que hi havia a la seva pàgina web i la sorpresa que hi havia amagada era una gira per América del Nord aquest estiu.

Tot i així, a causa dels recents malentesos amb la baixista original D’Arcy, aquesta no acompanyarà el grup durant la gira, tot i que sí hi seran 3 dels membres originals: el guitarrista James Iha, el bateria Jimmy Chamberlin i el líder del grup, Billy Corgan.

El nom oficial del tour és “Shiny And Oh So Bright Tour” i començarà a Arizona el proper 12 de juliol i acabarà el 7 de setembre a Idaho, parant a ciutats com Houston, Nova York o Miami. A més a més, el líder de la banda ha assegurat que només tocaran cançons dels 5 primers discs, entre els que destaquen “Siamese Dream” o “Mellon Collie and the Infinite Sadness”.

- Publicitat -