La darrera setmana de novembre ens deixa el tercer disc del 2020 per Bad Bunny amb col·laboracions com les de la catalana Rosalía, en un llançament molt esperat a la xarxa. També la nova producció de Miley Cyrus està ja disponible i amb la participació de Dua Lipa entre altres.

Joan Garrido edita el seu primer disc de Nadales, el retorn de The Smashing Pumpkins, el disc de versions del líder de Green Day Billie Joe Armstrong, Gary Barlow o un recull de grans èxits dels Spandau Ballet completen els principals llançaments discogràfics de la setmana.

Pel que fa a les novetats musicals tenim des del nou senzill dels Blaumut ‘Cel estranger’, que coincideix amb la publicació en vinil del seu nou disc “0001”, la nova versió de ‘No em dóna la gana amb Gertrudis i Doctor Prats, la nova producció de 31FAM i algunes nadales de Paula Valls, Paloma Faith, Alanis Morissette o Snoop Dogg. Liam Gallagher, Jennifer Lopez, una nova versió del ‘Bailando’ de Nil Moliner, Maluks i Saint Jhn amb Kanye West completen les novetats destacades.

- Publicitat -