Gratuït, popular, compromès i festiu. Així serà el concert de presentació de “CRIDA!”, 2n disc de la banda de Centelles BONOBOS que ha decidit realitzar el 16 d’Abril el primer assalt de la gira de presentació del seu nou treball a la Plaça Major del seu poble i convidant a tots els seus seguidors d’arreu de Catalunya a la seva població d’orígen perquè, com diuen ells, “tot ha de tornar a casa algun dia, per poder-ho compartir amb els teus, i hem volgut que fos aquest”. Cal recordar que Bonobos, amb el seu primer disc “Animalànima” (RGB Suports, 2014) va esdevenir Premi Enderrock a Artista Revelació del 2014 escollit pel públic.

El concert serà una gran festa de presentació en la que intervindran diferents associacions del teixit associatiu del poble, artistes convidats per la banda i que prendrà la Plaça Major de Centelles des de les 17.00h de la tarda i fins que comenci el concert del grup a les 21.00h del vespre. BONOBOS sempre ha defensat el gran paper del teixit associatiu com a “escola de formació de la vida i motor del país”.

A més a més, aquest esdeveniment serà en col·laboració amb l’Associació de Donants de Sang d’Osona que el mateix dia realitza la recapta maratoniana que anualment fa parada a Centelles i que converteix aquesta petita població en el segon municipi en quantitat de recapta de bosses de sang a la comarca. Aquesta vinculació del grup de música amb la “Marató de Sang de Centelles” té la voluntat d’aconseguir atreure joves d’entre 20 i 35 anys a la donació de sang, doncs és el col·lectiu que menys participa d’aquest acte solidari que contribueix a aconseguir les més de 1000 bosses diàries que necessita Catalunya.

- Publicitat -

Com a grup teloner actuarà la banda de Sants “Ojo de Buen Cubero” en la gira de presentació del seu nou EP “El ron de ayer”.