Canet Rock dóna suport a la tasca de la plataforma Stop Mare Mortum en la lluita per un canvi en les polítiques europees migratòries i d’asil. El concert coorganitzat, que se celebra el proper dijous 12 d’abril a les 21h a la Sala Luz de gas de Barcelona, vol posar sobre la taula la crisi d’Europa davant l’arribada de persones buscant un refugi i alhora aconseguir fons per a seguir treballant com a plataforma.

L’esdeveniment comptarà amb la presentació del disc “Crida” del grup osonenc Bonobos acompanyats d’amics com La Pegatina, Itaca Band, Alguer Miquel (Txarango), Animal, Sra. Tomasa, Doctor Prats, 9son, Gemma Humet i Kathy i Yolanda Sey. Abans, el grup valencià Tardor, nou en el cartell del Canet Rock 2016, donarà la benvinguda als assistents.

Els diners recaptats aniran 100% destinats a la plataforma Stop Mare Mortum per la seva tasca de sensibilització, mobilització ciutadana i incidència política a casa nostra i la recerca d’informació a terreny com Idomeni o Lesbos, a Grècia. Les entrades-donatiu valen 12 euros, anticipades a través del web de Luz de Gas o 15 euros a taquilla el mateix dia.

- Publicitat -