Després de 5 anys de molts directes i d’un parell de discs, els Bonobos s’acomiadaran com a banda, amb 3 concerts finals, el primer d’ells aquest divendres a La Mirona de Girona i amb Txarango, i pel qual no queden entrades disponibles.
El següent tindrà lloc el 17 de maig a l’Apolo 2 amb Sherpah, mentre que el comiat definitiu serà a la població del grup a Centelles, el 19 de maig i amb la companyia d’altres bandes amigues.

Bonobos es van presentar el 2012 amb la seva primera maqueta i dos anys després arribaria Animalànima i el 2016 publicaven Crida, sent la seva última referència musical.

Pots llegir el comunicat sencer al seu Facebook.

- Publicitat -

Nosaltres des d’aquí els hi volem desitjar tota la sort del món i aprofitem per recordar les vegades que hem pogut entrevistar-los, en especial la visita que ens van fer a Matadepera Ràdio, on van interpretar en directe el seu tema La vida.