Bonobos anuncien un concert final de gira Animalànima, d’allò més interessant. Tindrà lloc el dia 20 de novembre a la Sala Music Hall de Barcelona.

La banda diu que descansarà durant uns quants mesos i que oferiran un concert únic i irrepetible, al costat d’amics d’altres formacions, que interpretaran els temes del disc i també algunes d’inèdites, en una nit amb un repertori especial.

El concert s’organitza al costat de la plataforma Stop Mare Mortum, que té per objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries per acabar amb les morts al mediterrani.

- Publicitat -

Tots els beneficis econòmics aniran íntegrament a aquesta entitat, inclosa la possibilitat de comprar entrades a fila 0 (per qui no pugui venir al concert però vulgui contribuir econòmicament).

Les entrades ja estan a la venda a través de Codetickets.