El Festival de Pedralbes ha emès un comunicat molt crític amb el missatge que ahir va fer el Ministre de Cultura on va dir entre altres coses que “pels festivals haurem d’esperar per prendre una decisió quan arribi el moment“.

Des del festival català expliquen que les seves esperances es van veure trencades amb aquesta declaració i no veuen cap més sortida que ajornar l’edició d’enguany fins a l’estiu del 2021. Aquest mateix divendres està previst que s’anunciïn les dates de l’any vinent.

Pel que fa a les entrades adquirides seran vàlides per la pròxima edició, mentre que les persones que no puguin assistir en la nova data se’ls hi retornarà l’import de les entrades. Des del festival afegeixen que si fos possible conservés l’entrada per la nova data per ajudar a recolzar el festival en aquests moments complicats que viu el sector musical.

- Publicitat -