Concert Studio van ser els responsables d’omplir d’estrelles internacionals i nacionals durant els darrers anys els Jardins de Pedralbes. Enguany i després de perdre el concurs públic per seguir organitzant el Festival de Pedralbes, van decidir continuar amb la seva interessant oferta, però traslladant-la al Poble Espanyol i obrint la porta a Alma Festival Jardins de Pedralbes, on del 10 al 27 de juliol es podrà gaudir d’un bon grapat d’ofertes internacionals.

Anastacia, la jove promesa Jacob Collier, Bastille, Soft Cell, Chris Isaak, LP, Fito Páez, M-Clan + Seguridad Social, Gustavo Santaolalla, Goran Bregović + Balkan Paradise Orchestra, Zahara + Delaporte són alguns dels noms de la primera edició, a falta de conèixer l’artista que obrirà el festival el dia 10 o alguna altra sorpresa…

Els concerts tindran una capacitat per 5000 persones, 500 de les quals tindran la possibilitat de tenir seient reservat. L’únic concert que serà tot amb seients serà el de Gustavo Santaolalla.

- Publicitat -

Així mateix, el festival també celebrarà un concert per sords, en col·laboració amb l’associació enCantados.

El nou festival recull el testimoni del Festival Jardins de Pedralbes, de fet la marca està registrada per Concert Studio, per aquest motiu la proposta es presenta com si fos l’onzena edició del cicle.

Les entrades sortiran a la venda el proper dijous a les 2 del migdia, amb una prevenda especial a les 12 pels clients habituals.