La cantant estatunidenca Anastacia ha anunciat que farà dos concerts a Barcelona l’any 2025 amb motiu de la seva gira #NTK25.

La gira commemora els 25 anys del seu àlbum debut Not that king, treball que li va donar la fama l’any 2000 i la mítica sala Paral·lel 62 serà l’encarregada d’acollir els dos concerts. Durant els dies 12 i 13 de març del 2025, els fans podran gaudir de cançons tan mítiques com Left outside Alone, I’m Outta Love o Cowboys & Kisses.

Les entrades es posaran a la venda el divendres 5 de juliol a les 10.00h a la pàgina web de Live Nation, Ticketmaster.es i el Corte Inglés. Però les dates anunciades no són les úniques per poder gaudir d’Anastacia a Catalunya, enguany, actuarà al Festival Sons del Món a la Ciutadella de Roses el pròxim 8 d’agost.

- Publicitat -

La cantant es mostra meravellada per aquesta gira europea i afirma que “serà una gira molt especial” perquè no va poder fer-la quan va treure el seu primer àlbum, a més també assegura que “serà una gran festa d’aniversari”