El Festival Alma ha tancat aquesta setmana portant a una de les grans veus que ens ha deixat l’escena pop els darrers vint-i-cinc anys (el 2024 en farà 25 del llançament del seu primer senzill). Anastacia, aquesta cantant sorgida d’un talent show, ha sobreviscut al llarg de tots aquests anys, a un bon grapat de noves veus que l’hi han fet competència, però ella té una cosa que potser altres només poden aconseguir amb ús d’algun efecte sonor o algun programa informàtic: la veu. La seva màgica veu que des del primer instant et captiva amb tota la seva sensualitat i poder de seducció.

Els locutors de ràdio han presentat nombrosos cops a l’artista, com aquella cantant blanca amb veu de dona negra. Ella és Anastacia, una cantant que no ha tingut una vida fàcil, però que ha pogut superar tots els entrebancs i facturar un bon grapat de números 1 que amb el pas dels anys s’han tornat clàssics del pop.

Anastacia s’ha mostrat en tot moment molt comunicativa amb el públic català, tot i que pràcticament ha fet tot el seu discurs en anglès. Per sort sembla que bona part dels assistents tenien aprovat el first i s’han assabentat del que ha dit la nord-americana. Entre les moltes històries que ha comentat amb el seu gran carisma, hi ha la relacionada amb el seu nou disc, que sembla que trigarem poc a poder-lo escoltar! Serà el mes de setembre quan editi el relleu de “Evolution”.

- Publicitat -

Com que l’artista està de gira amb “I’m Outta Lockdown” la major part de les cançons que hem pogut escoltar han estat grans èxits, dels seus inicis, com ‘Paid my dues’, ‘Freak of nature’, la preciosa cançó que cantava amb Ben Moody ‘Everthing burns’, en aquesta ocasió acompanyat pels seus fantàstics músics; també han sonat ‘Sick and tired’, ‘One day in your life’ o ‘Not than kind’. No podem deixar de mencionar la potent versió que tots els seus músics i ella han fet del ‘Sweet child o’mine’, que ens ha deixat sense alè. Pel final i abans del bis s’ha deixat el seu èxit atemporal ‘I’m outta love’, que ha fet cantar, ballar i saltar a tothom.

Però hi havia ganes de més, per això després d’uns instants de reclam ha tornat a sortir a l’escenari per interpretar el seu gran èxit ‘Left outside alone’ que ha acabat precisament amb ella ‘alone’ a sobre l’escenari i amb el públic cantant-la a capella deixant molt bones sensacions entre tots els seguidors de l’artista.