L’octubre ha arribat i ens ha portat un munt de novetats que ens han encantat! La primera setmana d’octubre ha vingut forta, plena de cançons que estem segurs que t’agradaran. És per això que volem compartir-les amb tu, perquè no et perdis res.
Charli XCX i Troye Sivan han col·laborat a 1999, la primera cançó on han treballat junts, i esperem que no sigui l’última. La cantant i compositora americana Halsey ha publicat Without Me, un tema de reflexió interna on l’artista  ha volcat tota la seva emoció. Alessia Cara ha llançat Trust My Lonely, tota una declaració de principis, on la cantant assegura que està millor sola. Parlant de confiança, Papa Roach han tornat amb Who Do You Trust?, la primera cançó d’un disc que esperen estrenar en breus. Jonas Blue ha publicat Polaroid, juntament amb Liam Payne i Lennon Stella; Mariah Carey ha estrenat With You, una balada R&B; i Anastacia ha tornat amb Another Night, en col·laboració amb Alex Christensen & The Berlin Orchestra. Boyzone ha publicat Love i Sigrid ha estrenat Sucker Punch.
Pel que fa a música catalana, Els Pets han tornat amb L’exèrcit que vindrà, una cançó que ha estat considerada la més reivindicativa del grup. 

- Publicitat -